Der er så dejligt derude på landet....

Hvor bor jeg?

Min landlige pasningsordning holder til mellem Ilbro og Lørslev med kort afstand til motorvejen. Jeg har masser af skøn natur i baghaven og kort afstand til skov og flere grønne stier, som byder på dejlige gåture med bevægelse og gode oplevelser.

Hos mig er der højt til loftet og jeg har en skøn stor have, som børnene kan boltre sig i. Jeg har en bakke i haven som børnene i særdeleshed glædes over 1-2-3 LØB🙂. Hestene elsker også at få besøg og står tit klar til at hilse på, når de hører, vi leger i haven.

I haven har jeg et dejligt stort fliseområde med plads til at køre på scooter, overdækket terrasse, skønt stort legehus, sandkasse og små legeredskaber. I forbindelse med haven har vi et tæt beplantet område, som børnene elsker at udforske. Der er træstuppe at klatre på, grene man skal træde over og små krible krable dyr, der kan iagttages. Alt sammen noget der styrker børnenes motoriske udfoldelse.

Huset er indrettet med indgang til pasningsordningen og dejligt legerum med gulvvarme og naturligvis masser af legetøj til søde drenge og piger i alle aldre😀. I direkte forbindelse med legerummet har vi køkkenet, hvor vi hver dag serverer dejlig mad til guldklumperne.