Pia

Jeg er 44 år og bor i Lørslev sammen med min mand Peder. Peder arbejder som lagermand hos Bygma i Hjørrring. Sammen har vi to børn Rasmus på 15 år og Laura på 9 år. Begge børn er tilknyttet Tårs, hvor de begge går i skole. Med til familien hører også 2 katte, 4 heste og 1 hund.

Mit hjem er min base, hvor jeg nyder at tilbringe tid sammen med resten af familien. Det er her jeg lader op til hverdagen med alle de fantastiske dagplejebørn. Min familie holder meget af dyr og derfor elsker vi at tage på udflugter til de mange dyreparker i Danmark. Mange gode oplevelser store som små, er noget af det, som jeg sætter stor pris på.

Jeg er typen, der kan få lang tid til at gå med ingenting. Jeg nyder rigtig meget den ro, jeg finder i naturen og gerne hvis det foregår på hesteryg, som er mit ynglingsfrikvarter🙂.

I 2001 blev jeg uddannet pædagog og har arbejdet i både SFO og børnehave. Da jeg i 2003 fik muligheden for at starte som privat børnepasser sammen med min mor Irma, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var den helt rigtige hylde for mig. Jeg har haft til huse i Tårs indtil juni 2020, hvor jeg flyttede pasningsordningen til min hjemmeadresse i Lørslev.

Jeg nyder, at have en lille flok børn omkring mig og glæder mig over alle de gode oplevelser, som jeg bliver en del af. Deres første ord og ikke mindst deres første skridt... Det er fantastisk berigende på alle måder.

Jeg ønsker at skabe en pasningsordning, der minder så meget om et hjem, som det er muligt, hvor der skal være plads til ALT det, som en familie rummer og hvor vi allesammen skal være trygge i vores omgivelser.